Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Цветни и модерни Есен / Зима 2017

Цветни и модерни Есен / Зима 2017

 

1. Цвят камел
Tова е един забележителен цвят, който прави дрехите и обувките да изглеждат поне с една идея по-скъпи и по стилни и забележителни. Освен това този неутрален нюанс може да бъде съчетан с всеки друг цвят от гардероба ни. Дънкови нюанси, животински принт, розово, синьо, зелено - буквално всеки цвят стои естествено и добре с камел.

Ето и нашето предложение в цвят камел - уникални боти от висококачествена еко кожа, които седят еднакво добре на дънки, спортно- елегантна рокля или пола и са също толкова подходящи за разходка в планината.  Вижте ги тук. 

 

 
2. Доброто старо червено
Червеното не залязва почти никога. Цветът на страстта, на темперамента, на огъня, любовта...и какво ли още не. Трудно е някой сезон да остане без червеното, така че когато и да го включим като детайл в тоалета си или пък да заложим изцяло на него, няма да сбъркаме. Особено тази есен. Ние ви предлагаме да разчупите визията си с едни ярко червени кецове, с които можете да се разходите из града, да отидете в бара, както и да съчетаете с любимата си рокля за една по-интересна визия. А удобството е гарантирано! Вижте ги тук.
А за по-студените дни тези боти ще са ваш съюзник срещу студа и в името на модата ;) 

 

3. Любимото розово
От нежно и пастелно розово до по-наситено и силно розово - тази есен то е навсякъде. Пуловери, панталони, чанти, обувки. Стои страхотно с летния тен и придава допълнителна доза женственост и нежност на дамите. Този цвят със сигурност ще разнообрази по-студения и еднообразен есенен гардероб, така че смело грабвайте нещо розово и гледайте на живота през "розовите си очила. Нашите розови предложения вижте тук.

 

4. Класическо бяло
Бялото е символ на чистотата, е може би не и когато говорим за обувки ха-ха. Но определено едни чисто бели кецове биха привлекли вниманието, ако сте успели да ги поддържате и да съхраните бялото - бяло, което не е никак трудно, ако ги почиствате след всяко обуване с мокра кърпичка за обувки или гъбичка. Белият цвят трудно ще излезе от мода, просто защото е основен, но тази есен определено е на почит. Излишно е да казваме, че можете да го съчетаете с всичко. Нашето предложение са чисто бели кецове с бели сатенени връзки, с които просто ще изглеждате като...бонбон ;) Ако пък предпочитате нещо по-дискретно, хвърлете едно 
око тук, а за тези леко над нещата маратонки с вградена камера в подметката ;) 

 

5. Цветя и флорални мотиви
Ясно е, че повечето от нас не искат да пускат лятото да си отива, а с него и ярките и пъстри цветове. Флоралните мотиви идват на помощ като освежават и разнообразяват всеки тоалет с ефирност. Не мислим, че има правила относно форми и видове цветя, но дори и да има, както някой някога е казал "Правилата са, за да се нарушават" ;) Все пак не трябва да прекаляваме с цветята, а по-скоро да заложим на тях като на дискретен елемент, който да е акцент в тоалета ни и да го разнообрази. Малко помощ от нас тук. 

 

И завършваме с едно послание от нас:
Какъвто и цвят да изберете, каквото и да обуете или облечете - не забравяйте, че винаги ще бъдете модерни, ако на първо място бъдете себе си и носите собствената си идентичност и уникалност с гордост.

Усмихнат ден от екипа на StruvaSi.bg! :)

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари