Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

3 причини танците да си струват!

3 причини танците да си струват!
В повечето случаи ние свързваме танците със забавление, музика и приятни емоции. Но, освен това, те имат и още много предимства! Ще обърнем внимание на най-важните 3 от тях:
1. Танците подобряват настроението Ви и разтоварват напрежението. Ако потанцувате един час след тежък работен ден, Вие със сигурност ще се почуствате по-добре, както психически, така и физически. Танците ще Ви усмихнат и ще се приберете у дома в по-добро настроение. :)
2. Танците ще Ви помогнат да отслабнете и да поддържате добра физическа форма! Един час активно танцуване, може да изгори до 500 калории, което ще Ви помогне да се отървете от излишни килограми (ако имате такива). Ако пък нямате, тялото Ви ще се стегне и тонизира и със сигурност ще Ви направи по-гъвкави:)
3. Танците ще Ви предпазят от сърдечно - съдови заболявания! Те са по-полезни дори и от ходенето и от карането на колело.
Не е нужно да сте професионален танцьор или дори и да имате чуство за ритъм! Всеки може да танцува. Можете да започнете дори и вкъщи пред телевизора, да се запишете на народни танци, зумба, танго, брейк денс или просто да отидете на дискотека! ;)
Танците са здраве! Но все пак е важно и с какви обувки танцуваме. Така наречените туфли са един от най-добрите варианти за танци и други аеробни упражнения. Те са меки, изключително удобни и се оформят по крака. Дават възможност за неограничени движения. Можете да ги видите тук: http://bit.ly/1R1LChv
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари