Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Печелете, докато пазарувате!

Печелете, докато пазарувате!
 

Вие просто печелите, докато пазарувате в онлайн магазин StruvaSi.bg 
Всеки един лев, изхарчен за поръчка в Struvasi.bg Ви носи 1 бонус точка, която се равнява на 0.02лв. Така, например, при поръчка на стойност 50лв. вие получавате 1лв.  от бонус точки, който можете да използвате при следваща поръчка.

И не само това:  Вие получавате 30 бонус точки (0.60лв.), ако дадете оценка на продукта, който сте си поръчали.  Това става чрез бутона "Оцени продукта", където можете да напишете своето ревю и да дадете оценка и 200 точки (цели 4лв.) за всеки приятел, който доведете.

"От уста на уста" е най-добрата реклама, на която може да се надява една фирма.

"Доведи приятел" Ви носи 200точки, за всеки един, който сте поканили. Това става чрез опцията "Изпрати на приятел", която присъства до бутона "Добави в количката" при всеки продукт. За да получите точките е необходимо Вашите приятели да последват линка (валиден 30 дни от датата на изпращане), който са получили от вас на електронната си поща, да се регистрират в магазина и да закупят поне един артикул. "Изпрати на приятел" е валидна опция, само когато те са последвали линка, който са получили от Вас на електронните си пощи, регистрирали са се в магазина, поръчали са и са получили своята поръчка. Ако са се регистрирали в магазина по друг начин, а не чрез линка, получен от Вас, точките няма да бъдат получени.

Когато ние получим поръчката им, тя бъде успешно приключена ние ще добавим във Вашият профил 200 бонус точки (4лв.) . Имайте в предвид, че Вие ще получите бонус точки

САМО от първата поръчка, направена от Вашия познат/приятел.

Колкото повече ни препоръчвате и колкото повече първи поръчки бъдат направени в нашия магазин, толкова повече бонус точки ще печелите.

 

"Изпрати на приятел"носи 200 точки / имате право на 2 препоръки за един ден. (Вижте снимката) 

 

При достатъчен брой натрупани бонус точки, Вие можете да платите дадена поръчка и само с бонус точки. (Напълно безплатно закупуване на продукт).

*За да се възползвате от нашата система за печелене на бонус точки, трябва да се регистрирате при вашата поръчка.

*За да иползвате своите вече спечелени бонус точки, трябва да влезете във своя профил.

*Веднъж спечелени бонус точките могат да бъдат използвани за плащания на
следващите Ви поръчки
в нашия магазин StruvaSi.bg

*Тази програма за печелене на бонус точки е стартирана на 06.01.2011г.  Всички
поръчки, направени след тази дата ще печелят бонус точки.

 

 За повече подробности кликнете тук: Подробна информация за бонус точките

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари